Algemene informatie

I n de stedendriehoek, Apeldoorn – Deventer – Zutphen, is nabij het recreatiegebied Bussloo in de buurtschap Wilp-Achterhoek aan de Zwarte Kolkstraat 102, ons Restaurant – Zalencentrum Bosgoed gelegen. In het, modern, klassiek, ingerichte restaurant kunt u genieten van een uitstekende keuken die vele mogelijkheden biedt om heerlijk te eten van een Frans – Nederlandse kaart.


O mdat “ Bosgoed” uit meerdere zalen, qua sfeer, eigen stijl en afmeting, bestaat is het niet moeilijk om de juiste ambiance te vinden voor uw diner, bruiloft, receptie, vergadering of bedrijfsfeest.

U zult verbaasd zijn over de restyling van onze " Wijn & Spijskelder"! Een intieme, gezellige gelegenheid, waarbij u kunt genieten van de heerlijke gerechten die op onze menukaart vermeld zijn, onder het genot van een verrukkelijk glaasje wijn.
Maar ook voor kleiner gezelschap leent de " Wijn & Spijskelder" zicht perfect.


U iteraard bieden wij onze gasten een rookruimte, zodat u in de koude wintermaanden en op een regenachtige zomerdag een afgesloten ruimte tot u beschikking heeft voor het roken van uw sigaret of uw sigaar. Zodra het weer het toelaat kunt u gebruik maken van ons luxe terras waar u onder het genot van een drankje of een hapje van het weidse uitzicht kunt genieten.


R estaurant Bosgoed tracht gehoor te geven aan ieders wens en heeft zeer ruime ervaring uw feest of partij op te luisteren met een
groot scala aan activiteiten zoals klootschieten, oud Hollandse spelen maar wij kunnen ook een prachtige fietstocht voor u organiseren.
Deze activiteiten en zijn uitstekend te combineren met koude en warme buffetten, diners of barbecues. Bij opening, jubileum van uw
bedrijf of als u een jubilaris extra in het zonnetje wilt zetten: onze “ Catering Service” kan aan (bijna) al uw wensen voldoen.
Mocht u nog vragen hebben? Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij, geheel vrijblijvende, nadere informatie verstrekken.